Company Logo

#STORMBYTE:HU

"We love Photography!"

Tudj meg többet

Bemutatkozás

Szia, Pekarek Istvánnak hívnak, elsősorban informatikus tevékenységet folytatok,
másodsorban pedig fotózással tevékenykedem.

A kattintgatás kezdete:
2008-tól foglalkozom fotográfiai tevékenységgel és 2009-től vagyok a cosplay témában jártas, ez a téma érdekelt és érdekel a leginkább a mai napig is, illetve az egyéb nem esküvői és unalmas témák.
Számos rendezvényen megfordultam már a Cosplay témához kapcsolódóan. Miskolcon a Milloween redndezvényen, Budapaesten még annó a Pecsában tartott Animeconon, majd Holdfényconon, PlayIt-en, és az azt követő Mondoconon.
Sok Cosplayerrel is volt szerencsém együtt dolgozni, rendezvényen kívül is. Elsősorban ebben a szubkultúrában találtam meg számomra azt a lehetőséget amely lehetővé tette (és teszi mai napig) kreativításom és fejlődésem határtalan növekedését.
Természetesen ezen kívül saját, illetve másokkal együtt kitalált elképzelések is megvalósításra kerülnek,
ebből kifolyóalag nem megrendelésre dolgozom, általában olyan fotózásokat vállalok el, amikben látok fantáziát, és sok ötletet, és a végeredmény egy egyedi alkotás lesz.

Jelenlegi fő tevékenységek:
Jelenleg kizárólag csak Cosplay, Tematikus és Project alapú fotózásokat vállalok, így esküvő és rendezvényfotózással ne is keressen senki.

Mi a cél?
Olyan vizuális megjelenés prezentálása, amely több év múlva is értékálló marad, nem süllyed le a gagyi kategóriába, és szívesen, elmerülve a gondolatokban, részletekben, nézik meg sok idő elteltével is.Ha érdekel mivel dolgozom, a kis táska ikonra kattintva megtudhatod.Márkák, akiknek a termékeit használom: