Company Logo

#StormByte.Hu


Tudj meg többet

Bemutatkozás

Szia, Pekarek Istvánnak hívnak, elsősorban informatikus tevékenységet folytatok,
másodsorban pedig fotózással (2008-tól), illetve (2021-től) videó anyagok készítésével is tevékenykedem.

2008 óta...
foglalkozom fotográfiai tevékenységgel és 2009-től vagyok a cosplay témában jártas. Számos rendezvényen megfordultam már a témához kapcsolódóan. Miskolcon a Milloween redndezvényen, Budapaesten még annó a Pecsában tartott Animeconon, majd Holdfényconon, PlayIt-en, és az azt követő Mondoconon.
Sok Cosplayerrel is volt szerencsém együtt dolgozni, rendezvényen kívül is, így nekik is köszönöm az eddigi munkákat, és a bizalmat. Elsősorban ebben a szubkultúrában találtam meg számomra azt a lehetőséget amely lehetővé tette (és teszi mai napig) kreativításom és fejlődésem határtalan növekedését.
Természetesen ezen kívül saját, illetve másokkal együtt kitalált elképzelések is megvalósításra kerülnek,
ebből kifolyóalag nem megrendelésre dolgozom, általában olyan fotózásokat vállalok el, amikben látok fantáziát, és sok ötletet, és a végeredmény egy egyedi alkotás lesz.

Miért csinálom?
Saját szakmai feljődésem miatt, illete azon emberekért, cosplayerekért akik vágynak ilyen stílusú / megjelenésű képi világra a mai világban.

Mi a cél?
Olyan vizuális megjelenés prezentálása, amely több év múlva is értékálló marad, nem süllyed le a gagyi kategóriába, és szívesen, elmerülve a gondolatokban, részletekben, nézik meg sok idő elteltével is.Ezekkel az eszközökkel dolgozom:Márkák, akiknek a termékeit használom: